Alle onderneemsters dachten dat zij hun planning niet uit handen konden geven. Totdat ik ze met veel succes het tegendeel bewees…

Jouw zakelijke planner

Er is altijd ruimte voor verbetering

Vanaf het eerste moment dat ik als ondernemer aan de slag ging, wist ik dat een goede planning essentieel was. En toch trapte ik regelmatig weer in dezelfde valkuilen: te veel willen doen in te weinig tijd, niet gestructureerd te werk gaan, me laten afleiden door losse eindjes. De scheiding tussen werk en privé werd steeds vager. Sterker nog, na een tijdje waren mijn beide werelden zo met elkaar verweven dat ik het idee had altijd aan het werk te zijn. Dat moest anders… Maar hoe?

Honderden vrouwen lopen met mijn Flow Planners in hun tas.

Ik verdiepte me in allerlei manieren van plannen, persoonlijke effectiviteit en mindset en al snel ontdekte ik patronen. Iedere keer ging het op hetzelfde punt fout. Hoe kon ik dat voorkomen?

Inmiddels ben ik heel wat studies, boeken en trajecten verder en kan ik mezelf bestempelen als expert op het gebied van planning en persoonlijke effectiviteit. Honderden vrouwen hebben mijn Flow Planners in hun tas zitten en gebruiken deze op dagelijkse basis. Nog eens tientallen onderneemsters (toppers/kanjers/dames/geweldenaren/jouw keuze) volgen mijn cursus plannen en leren hoe zij dit zelf voor elkaar krijgen. 

Planning laten maken

Klantreviews

"Ik ben minder gaan uitstellen en heb meer tijd voor leuke dingen."

Ik heb er heel veel aan gehad, maar de belangrijkste resultaten voor mij zijn dat ik minder ben gaan uitstellen of dingen op het laatste moment ben gaan doen. Doordat ik een goede planning heb gemaakt. Ook heb ik meer tijd voor leuke dingen om te doen. Ik kan meer tijd doorbrengen met familie en dat is voor mij heel belangrijk!

- Nienke Beukema

" Eindelijk weer eens relaxed weekend!"

De afgelopen tijd had ik het druk in mijn hoofd en twijfelde regelmatig of ik wel het juiste deed. Ik dacht dat ik overzicht had, totdat ik met Marloes ging samenwerken. Nu helpt Marloes mij om doelgericht te werken en heb ik aan het eind van de week een voldaan gevoel. Echt weekend, dat is toch relaxed! Marloes weet als geen ander hoe je een planning maakt die bij mij past. Dat zocht ik en ik ben blij dat ik minstens 6 maanden met haar mag werken.

"Ik werk veel gerichter en dat geeft mij weer rust."

Ik vind plannen echt verschrikkelijk. Wanneer ik zelf een poging onderneem dwaal ik steeds af naar dingen die ik wel leuk vind. Toch heb ik tijdens een 1 op 1 sessie met Marloes ervaren wat de voordelen zijn van plannen. Door na te denken over mijn weekritme en door op te schrijven wat mijn doelen zijn voor de komende periode en de daarbij behorende taken werk ik veel gerichter en dat geeft mij een hoop rust!

- Lianne Meesen

Loop jij ook regelmatig vast op:

Wanneer het niet helder is wat je precies moet doen, hoeveel tijd je daarvoor hebt en hoe je dat moet indelen, loop je altijd achter de feiten aan. Ook al gooi je er vijf lijstjes en zes planners tegenaan.

Stel nou dat je leven er zo uitziet:

Personal Assistent voor ondernemers

Als jouw zakelijke planner breng ik letterlijk en figuurlijk de rust terug binnen jouw bedrijf. Ik ben het extra stukje geheugen wat je nu tekortkomt, de supereffectieve sorteermachine die ervoor zorgt dat jij kan doen waar je zo goed in bent.

Wat heb jij nodig om je planning overzichtelijk te maken?

Dit aanbod is voor jou wanneer je het als onderneemster vooral heel druk hebt met de drukte die jijzelf creëert. Je bent op zoek naar balans en structuur en wil dit het liefst overdragen aan een professional. Hierdoor weet je namelijk zeker dat het goed gebeurt en je hebt direct een goede stok achter de deur. 

Dit alles vanuit rust, balans en voldoende vrijheid!

Ik dacht niet dat flexibel plannen mogelijk was. Inmiddels zie ik in dat dat wel kan! Nu heb ik de juiste structuur, zodat ik doe wat ik moet doen. Met voldoende vrijheid om mee te bewegen in mijn persoonlijke ritme.

Angela Lodder

Wat mag je van mij verwachten tijdens ons traject?

De kick-off

Dit gesprek duurt zo’n drie uur en hierin verzamelen we samen alle taken die nu nog in jouw hoofd rondtollen. Dit geldt voor zowel privé als zakelijke taken en we zorgen er samen voor dat ik een compleet overzicht krijg.

Jouw back-up

Iedere maand sta ik een uur volledig extra tot jouw beschikking. Wanneer de nood even echt heel hoog is, als je planning aangepast moet worden of als blijkt dat je toch nog extra taken hebt verzameld.

Maandelijks call

Naast de back-up spreken we elkaar iedere maand een uur om de prioriteiten en richting voor de komende maand te bepalen. Jij vertelt mij wat je gaat doen en ik breng de structuur aan. Na ons gesprek werk ik je nieuwe planning uit, zodat jij weet hoe je komende maand eruitziet.

En dit krijg je er ook nog bij:

Planning uitbesteden

Basisplanning

Op basis van jouw input maak ik een uitgebreid jaarplan en een basis week- en maandplan. Zowel zakelijk als privé nemen we hierin mee. We verwerken hierin onder andere je vaste taken en afspraken, maar ook je marketingacties, vakanties en meer. Zo leggen we de basis voor een relaxte planning.

Doeltreffend systeem

Ik richt een eenvoudig bij te houden systeem voor jou in waar je alles terug kunt vinden. Hierin staat onder andere een helder en concreet doel voor de komende maand. Ook je taken en afspraken die hier bij horen staan hierin. En een masterlist mag hierin niet ontbreken!

Per maand betaal je €397,- exclusief BTW.

Het traject heeft een minimale looptijd van zes maanden. Tijdens deze periode neem ik alle planningsgerelateerde taken compleet op me, zodat jij je volledig kan focussen op waar jij goed in bent. 

Boek direct jouw gratis kennismakingsgesprek

Ben jij er klaar voor om gestructureerd jouw bedrijf te leiden en een duidelijke scheiding tussen werk en privé te ervaren? Plan dan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Laden...

Taken uitbesteden als ondernemer

Hoogstwaarschijnlijk heb jij een achterstand in je planning of mis je overzicht in de wirwar van je taken en projecten. Hoewel ik heel veel kan, is het vrijwel onmogelijk om van niet plannen naar in 1 keer een compleet overzicht te gaan. Daarbij wil je het plannen ook eigen maken. Simpel gezegd, Rome is ook niet in één dag gebouwd. 😉

Daar kan ik inkomen, daarom hou ik van flexibel plannen. We maken een planning op een manier die bij jou past, met altijd de ruimte en mogelijkheid om wat te schuiven. Ook jij gaat plannen leuk vinden!

Absoluut. Het pakket zoals hierboven omschreven is een basispakket. Het is altijd mogelijk om extra uren af te nemen en/of andere organisatorische taken bij mij neer te leggen. Het makkelijkst is om een vrijblijvend gesprek aan te vragen. Dan kunnen we jouw persoonlijke wensen bespreken. 

Dat kan zeker. Het pakket zoals hierboven omschreven is een startpakket. Het is altijd mogelijk om extra uren af te nemen en/of andere organisatorische taken bij mij neer te leggen. Het makkelijkste is om een vrijblijvend gesprek aan te vragen. Dan kunnen we jouw persoonlijke wensen bespreken. 

Ben jij er klaar voor om gestructureerd jouw bedrijf te leiden en een duidelijke scheiding tussen werk en privé te ervaren? Dan ga ik graag met je aan de slag!