Reseller worden?

Ik ben zo super enthousiast en ik ga er vanuit dat jij dat ook bent! ūüėÄ

Allereerst, super tof dat je ge√Įnteresseerd bent in de mogelijkheden rondom het wederverkopen van de Flow Planners.
Met Flow Planners heb ik een duidelijke visie voor ogen. Dit houdt helaas wel in dat niet iedereen in aanmerking komt om de planner  te wederverkopen.

Wie dan wel?

Dit is een hele goede vraag, waar ik helaas geen één duidend antwoord op kan geven, dit kunnen zovelen zijn. Denk aan virtual assistents, business coaches enzovoort. Maar wellicht heb jij een onwijs gaaf business concept die mij nog niet bekend is, maar voel jij aan alles dat de Flow Planners daarbij past. Dan kan jij zomaar de perfecte match zijn.
Geen webshop? Geen probleem. Er zijn vele wegen die naar Rome leiden.

Iets concreter?

Ja, ik weet het, dit is misschien wel een beetje vaag. Om meer duidelijkheid te scheppen wil ik je wel alvast aangeven waar de Flow Planners in ieder geval NIET verkocht mag worden. Dit gedeelte heb ik wel heel duidelijk voor ogen!

Flow Planners is anders dan de andere planners. Het ondersteund bij het organiseren van de chaos.
Flow Planners staat voor inspiratie, maar ook voor persoonlijk en benaderbaar. Daarom zal de planner niet in boekhandels worden verkocht. Derden die de planner willen/gaan verkopen moeten voor 100% achter de planner staan, deze planner actief gebruiken én geen andere planners verkopen.
Het is een hulpmiddel binnen jouw bedrijf, voor jou en jouw klanten en niet één van de zovele producten die jij met gemak kunt toevoegen aan jouw assortiment.

Wat krijg jij?

Jij krijgt de rechten om de Flow Planners agenda te verkopen aan derden. Dit wel passend binnen de regels. Wanneer we in gesprek gaan gaan we hier uiteraard nog dieper op in. Toch wil ik je alvast iets meer vertellen over jouw mogelijkheden en voordelen.

 

  • Inkopen vanaf 10 stuks tegen een interessant tarief
  • Een aparte Facebook groep voor de Flow Planners Tribe waarin we feedback, tips en tricks met elkaar kunnen delen
  • Exclusieve rechten om de planner te verkopen, nogmaals, hij zal nooit bij een boekhandel worden verkocht
  • Uitbreiding van je service richting jouw klanten

 

Er zijn nog genoeg andere leuke dingen in petto, maar die houd ik voor nu nog even als verassing.

Interesse?

Okee! Als je tot hier bent gekomen en je bent nog steeds net zo enthousiast als aan het begin van de pagina vul dan zeker even het formulier in! Dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug. Wanneer ik mogelijkheden zie tot een samenwerking dan zullen we een afspraak maken om even te beeldbellen om elkaar “in het echt” te spreken en zo te kijken of we daadwerkelijk wat voor elkaar kunnen betekenen.

Ben je enthousiast en twijfel je of jouw bedrijf past binnen de visie van Flow Planners. Stuur dan ook een berichtje. Wie weet krijg je een JA!

Vraag nu een kennismaking aan

Let's get in touch!